Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Jehněčí klobása z Pršuterie cca 160g

Náš příběh
Značka: Pršuterie
149 Kč –16 %
Jehněčí klobása z Pršuterie cca 160g
149 Kč –16 % 125 Kč / ks 78,13 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné.
Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady- pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát. To musíte ochutnat ! 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Nic naplat, domácí je domácí. A my jsme rádi, že jste si s chutí vybrali. Chcete jen tak mlsat, nebo sháníte plnohodnou večeři a něco k čerstvému chlebu? Jste tu správně, ale musíme vás varovat. Všechny naše farmářské výrobky jsou tak dobré, že v lednici ani spíži před vaší rodinkou nebudou v bezpečí. 

Proč vám zachutná JEHNĚČÍ KLOBÁSA Z PRŠUTERIE:

- Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady- pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Složení výrobku: Jehněčí maso 55%, vepřové maso, kuchyňská sůl - jodidovaná, koření, dextróza, jamajský rum, vinný destilát, hořčice a výrobky z ní , antioxidant E300,startovací BIO kultury, konzervant E250, přírodní střívko

Alergeny : 10

Energetická hodnota: 1848 KJ / 446 Kcal

Nutriční hodnoty: tuky 38 g, z toho nasycené masné kyseliny 15 g, sacharidy 0,1 g, z toho cukry 0,1 g, bílkoviny 26 g, sůl 3,7 g

Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg kvalitního masa.
Klobásky uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšené, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komora. Jejich aroma se nejlépe rozvine při pokojové teplotě. 
Balení má trvanlivost 60 dnů. Po jeho rozbalení doporučujeme spotřebovat do 10 dnů.  Jehněčí klobásy uchovávejte v chladném prostředí nejlépe zavěšeny, tam kde mírně proudí vzduch - například větraný sklípek nebo komor.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.