Tradiční polotvrdý zrající sýr, jehož řez se vyznačuje světlou barvou a množstvím nepravidelných drobných otvorů.
Chuť sýra je smetanová, jemně máslová, se specifickou chutí zrajícího sýra.
Kravský sýr z nepasterizovaného mléka, 16 měsíců vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr vyráběný podle italských tradic.
Kravský sýr z nepasterizovaného mléka, 24 měsíců vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr vyráběný podle italských tradic. Jediný a výjimečný parmazán.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíců vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Rotterdamu.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíců vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Čistý, velmi smetanový sýr. Pochází z rodinné farmy Veendaler.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíců vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z rodinné farmy Veendaler.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavními složkami sýru jsou sušená rajčata, paprika, cibule, bazalka, tymián, pepř, česnek, olivy.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složkou sýru je nasekané chilli.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složkou sýru jsou nasekané vlašské ořechy.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 měsíce vyzrálý. Hlavními složkami sýru jsou bazalkové pesto, česnek a piniové oříšky.