BIO Hovězí

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako...

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako...

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí...

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů, protože dokonalá prezentace je pro nás důležitá. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou...