Naše cibulová zavařenina se zázvorem se ideálně hodí jako doplněk ke grilovanému masu, do burgerů, k sýrům, obloženým mísám, na bramborové knedlíky nebo jako svačinku...
Zavařenina z cukety, lehce pikantní chuti. Zeleninová příloha k masům, luštěninovým kaším, sýrům, či sekané. Vhodná také jako svačina, která lehce štípne na jazyku.
Snack se svojí charakteristikou řadí do typu maďarských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, chilly, horčice a jamajského rumu. Klobása je příjemně pálivá.
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat...
Dolnozemská klobása je podobná klasické maďarské čabajce a výborně se doplňuje s naší klobáskou z jalovce. Její lehce paprikovou chuť si každý zamiluje.
Voňavý, uzrálý pršut se přímo rozplývá na jazyku! Je krájený na plátky, takže s ním můžete pohodlně ozdobit třeba chlebíčky. Bohatou chuť si ale určitě vychutnáte i jen tak, bez...
Přémiová paštika pro náročné labužníky. Husí játra macerovaná 48 hodin v červeném víně z Bordeaux. Dostatečně proležená játra pomalu pošírovaná v původním nálevu z vína. Při...
Chorizo vlnka nebo taky čorizo je tradiční španělská lahůdka vyráběna právě v Podkrkonoší. Hlavními ingrediencemi této pochutiny je mleté vepřové maso, mletá paprika a...