Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

JAHOĎÁK VE SKLE 0,75 L

Náš příběh
Značka: Rybízák
189 Kč / ks 25,20 Kč / 100 ml
Skladem

Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč. Jahodové víno je vyrobeno z pečlivě vybraných slovenských jahod ze slovenských jahod.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Ve víně je ukrytá pravda? Možná, ale hlavně skvělá chuť. Už se taky těšíte, až budou vaše skleničky pěkně plné a bude čas na přiťuknutí si s přáteli? Anebo využijete příležitosti k romantickému večeru ve dvou? Je to na vás, my vám slibujeme příjemné chuťové zážitky s tím nejlepším, co jste si mohli vybrat.

Proč vám zachutná JAHOĎÁK VE SKLE:

- Jahoďák si nejvíc vychutnáte, když bude parádně vychlazen - V lednici mu proto dejte pár hodin

- Jahodové víno popíjejte jak je libo - před jídlem jako aperitiv, k jídlu na rozvinutí chutí pokrmů i jako digestiv po vydatném jídle

- Pokud vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Výrobce: Rybízák s.r.o.

Složení: Jahody (min. 30%) , voda, cukr, siřičitany, sorban draselný

Původ ovoce: Česká republika, Slovensko

Barva: Růžové

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.

Trvanlivost: 12měsíců, po otevření max. týden v lednici

Balení: Skleněná láhev

Obsah alkoholu: 11,5 %

Skupina: Polosladké

Alergeny : 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.