Angrešťák ve skle 0,75L
Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Související produkty
Detailní popis produktu
Ve víně je ukrytá pravda? Možná, ale hlavně skvělá chuť. Už se taky těšíte, až budou vaše skleničky pěkně plné a bude čas na přiťuknutí si s přáteli? Anebo využijete příležitosti k romantickému večeru ve dvou? Je to na vás, my vám slibujeme příjemné chuťové zážitky s tím nejlepším, co jste si mohli vybrat.
Proč vám zachutná ANGREŠŤÁK VE SKLE:
- Ovocná vína lze pít úplně na všechny způsoby
- Angrešťák můžete popíjet vychlazený i svařený, picnout ho do míchaného drinku nebo ucucávat jako vinný střik
- Angreštové víno je skvělé jako aperitiv na přípitek i jako digestiv na trávení po dobrém obídku
- Pokud angreštové víno zapomenete vychladit a nechce se vám na něj hodiny čekat, přihoďte pár kostek ledu
- A jak rychle vychladit víno i bez ledu? Zabalte láhev do vlhké utěrky nebo menšího ručníku, dejte ji maximálně na 15 minut do mrazáku a voilà!
- Jakmile klesnou teploty na neúnosnou hodnotu, Angrešťák svařte a užijte si jeho plně rozvinuté chutě i vůně
- A jak angreštové víno co nejlépe svařit? Ohřejte ho na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák - Žádné koření není potřeba
S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.
Výrobce: Rybízák s.r.o.
Složení: Hroznové víno, Angrešt (min. 30%), voda, cukr, siřičitany, sorban draselný
Původ ovoce: Česká republika, Slovensko
Barva: Bílé
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Trvanlivost: 12měsíců, po otevření max. týden v lednici
Balení: Skleněná láhev
Obsah alkoholu: 11,5 %
Skupina: Polosladké
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.