Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Angrešťák

Náš příběh
Značka: Rybízák
189 Kč / ks 25,20 Kč / 100 ml
Skladem

Angreštové víno nemá obdoby. Tenhle netradiční chuťový zážitek si buď zamilujete, nebo prostě ne. Je lehce kyselé se sladkým dozvukem - stejně jako plody jeho keře. Jakmile odšpuntujete korek, vyvalí se na vás příjemně sladká vůně, která vás naláká k okamžitému ochutnání. Hodí se jako aperitiv na slavnostní přípitek i jako digestiv po obídku.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Ve víně je ukrytá pravda? Možná, ale hlavně skvělá chuť. Už se taky těšíte, až budou vaše skleničky pěkně plné a bude čas na přiťuknutí si s přáteli? Anebo využijete příležitosti k romantickému večeru ve dvou? Je to na vás, my vám slibujeme příjemné chuťové zážitky s tím nejlepším, co jste si mohli vybrat.

Proč vám zachutná ANGREŠŤÁK VE SKLE: 

Ovocná vína lze pít úplně na všechny způsoby

- Angrešťák můžete popíjet vychlazený i svařený, picnout ho do míchaného drinku nebo ucucávat jako vinný střik

- Angreštové víno je skvělé jako aperitiv na přípitek i jako digestiv na trávení po dobrém obídku

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

 

Výrobce: Rybízák s.r.o.

Složení: Hroznové víno, Angrešt (min. 30%), voda, cukr, siřičitany, sorban draselný

Původ ovoce: Česká republika, Slovensko

Barva: Bílé

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.

Trvanlivost: 12měsíců, po otevření max. týden v lednici

Balení: Skleněná láhev

Obsah alkoholu: 11,5 %

Skupina: Polosladké

Aleregeny : 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.