Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

RYBÍZÁK VE SKLE 0,75 L

159 Kč / ks 131,40 Kč bez DPH
Skladem

Naše stálice, náš bestseller a hlavně vaše nejoblíbenější ovocné víno. Rybízák chutná přesně jako čerstvě utržený rybíz, protože není dolihovaný. To znamená, že jsme do něj nepřidali žádný vinný destilát ani neutrální alkohol. A tak je chuť rybízu opravdová.

 

 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Rybízák má charakteristikou vůni, a tak ho poznáte i se zavřenýma očima. Obsah alkoholu je 11,5 %, což je tak akorát na to se hezky picnout už po jedné lahvince.

 

Rybízák pijte, jak se vám zachce. Chutím se meze nekladou. Buď ho můžete sosat celý večer nebo na chuť po deckách několik dnů. 

Rybízák milujeme v létě i v zimě. Parádně vychlazený nebo s kostkou ledu osvěží během horkých dní. Pokud nestíháte víno rychle vychladit, zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení vína.

V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Rybízák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!

 Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti. Pozor na mák, Rybízák po něm chutná divně.

Rybízák je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni. Třeba hovězí líčka na Rybízáku jsou naprosto orgasmické!

Výrobce: Rybízák s.r.o.

Složení: Černý rybíz (min. 30%) , voda, cukr, siřičitany, sorban draselný

Původ ovoce: Česká republika, Slovensko

Barva: Červené

Skladování: Skladovat v suchu a chladu.

Trvanlivost: 12měsíců, po otevření max. týden v lednici

Balení: Skleněná láhev

Obsah alkoholu: 11,5 %

Skupina: Polosladké

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení