Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Bílé zelí 640g

Náš příběh
Značka: Lázničkovo
69 Kč –5 %
102257 zeli bile sterilovane
69 Kč –5 % 65 Kč / ks 10,16 Kč / 100 g
Skladem

 

Sterilovaná zelenina jednodruhová, krouhaná, ve sladkokyselém kořeněném nálevu. 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Vydrží vám pěkně dlouho, ale na to bychom nesázeli. Po všech našich trvanlivých potravinách se totiž v domácnostech jen zapráší a my se tomu ani nedivíme. Nabízíme vám totiž jen ty nejkvalitnější a nejchutnější produkty, které si zamiluje celá rodina. Zásobte se i vy, ať máte vše dobré pěkně po ruce.

Proč vám zachutná ZELÍ BÍLÉ:

- Sterilovaná zelenina jednodruhová, krouhaná, ve sladkokyselém kořeněném nálevu

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Hmotnost : 640 g

Hmotnost pevného podílu : 400 g

Přípustná odchylka: 5 %

Složení : zelí hlávkové bílé, pitná voda, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; antioxidant: disiřičitan sodný; kmín celý, extrakt koření.

Alergeny : 12

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Skladujte při teplotě od 2°C do 27°C.

Po otevření uchovejte v chladu a urychleně spotřebujte.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Změna barvy není na závadu.

výživové údaje na 100g výrobku: energetická hodnota: 113 kJ/27 kcal; tuky 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 5,5 g; z toho cukry: 5,3 g; bílkoviny: 0,8 g; sůl: 0,4 g;

Země původu: Česká republika

Výrobce: Český supermarket s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno

IČ0: 07138776

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.