Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Bramborový salát - zeleninová směs 640g

Náš příběh
Značka: Lázničkovo
75 Kč –8 %
da1581639a64995eb264c75db69c1cb0 mmf400x400
75 Kč –8 % 69 Kč / ks 10,78 Kč / 100 g
Skladem

Směs do bramborového salátu 

Zelenina vícedruhová dělená sterilovaná v sladkokyselém nálevu se sladidlem.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Vydrží vám pěkně dlouho, ale na to bychom nesázeli. Po všech našich trvanlivých potravinách se totiž v domácnostech jen zapráší a my se tomu ani nedivíme. Nabízíme vám totiž jen ty nejkvalitnější a nejchutnější produkty, které si zamiluje celá rodina. Zásobte se i vy, ať máte vše dobré pěkně po ruce.

Proč vám zachutná SMĚS NA BRAMBOROVÝ SALÁT:

- Jedná se o vícedruhovou zeleninu dělenou sterilovanou v sladkokyselém nálevu se sladidlem

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Hmotnost obsahu: 640 g
Hmotnost pevného podílu : 400 g
Přípustná odchylka: 5 % 

Složení : Zelenina v různém poměru :mrkev, okurky, cibule, hrášek, pitná voda, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, sladidlo: sacharin.
Výživové údaje na 100g výrobku: energetická hodnota: 135 kJ/32 kcal; tuky 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 6,6 g; z toho cukry: 6,1 g; bílkoviny: 0,8 g; sůl: 0,9 g;

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.
Skladujte při teplotě od 2°C do 27°C.
Po otevření uchovejte v chladu a urychleně spotřebujte.

Země původu: Česká republika

Výrobce: Český supermarket s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno

IČ0: 07138776

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.