Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Teriyaki omáčka - 270 g

139 Kč / ks 51,48 Kč / 100 g
Skladem

Autentická Teriyaki omáčka z čerstvých surovin. Nenapodobitelná japonská omáčka, která je poměrně sladká i slaná zároveň. Poslouží k marinování masa a ryb.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Vydrží vám pěkně dlouho, ale na to bychom nesázeli. Po všech našich trvanlivých potravinách se totiž v domácnostech jen zapráší a my se tomu ani nedivíme. Nabízíme vám totiž jen ty nejkvalitnější a nejchutnější produkty, které si zamiluje celá rodina. Zásobte se i vy, ať máte vše dobré pěkně po ruce.

 

Proč vám zachutná TERIYAKI OMÁČKA:

- má skvělou kouřovou chuť

- rychlé jídlo za pár minut

- vznikla ve spolupráci se šefkuchařem Štěpánem Návrtem

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Alergeny : 1, 6

SloženíTeryiaki rozvar (sójová omáčka Kikkoman (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), cukr třtinový, rýžové víno Mirin (lepkavá rýže, voda, rýže, výtažek z citrónu), voda, česnek, zázvor, shitake houba, mořská řasa, skořice, badyán).  Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.

SkladováníSkladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničče při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.

  

Energetická hodnota 

772 Kj / 184 Kcal

Tuky

                  0,0 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

                  0,0 g

Sacharidy 

                   38 g

Z toho cukry  

                   36 g

Bílkoviny

                  4,9 g

Sůl 

                  9,2 g

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.