Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Sušená rajčata olivovém oleji – 160g

135 Kč / ks 84,38 Kč / 100 g
Skladem

Klasická varianta sušených rajčat dle středomořské receptury. Nejlepší odrůda — San Marzano v prémiové kvalitě naložená v naší firmě dle naší receptury. Naložení ve slunečnicovém oleji je určeno pro ty, kteří hledají chuť rajčat příliš neovlivněnou chutí oleje a budou je používat převážně pro studenou kuchyni. Jemnost chuti slunečnicového oleje dá rajčatům patřičně vyniknout. Slunečnicový olej je také určen pro vyznavače domácích surovin, na které jsme geneticky a historicky zvyklí. Použití ve studené tak i teplé kuchyni. S rýží, těstovinami nebo pod maso jsou dokonce chuťově výraznější než čerstvá rajčata. Dále pak do salátů, k sýrům nebo jen tak na rozpečenou a křupavou bagetku.

Ručně vyrobeno v Čechách. Rajčata sušena na slunci solená mořskou solí, nesířené, bez použití chemických konzervantů, aromat, lepku, ořechů, laktózy a GMO.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Výrobek je pasterován, jeho životnost je tedy min. 12 měsíců od data výroby, uvedené na obalu. Skladujte při teplotě do 25°C mimo přímé slunce, po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní.

Etiketa:
Sušená rajčata nakládaná ve slunečnicovém oleji a bylinách — dochucovací výrobek k přímé konzumaci i tepelnému zpracování. Hmotnost 160 g. Složení: slunečnicový olej min. 59 %, sušená rajčata min. 37 % (k přípravě tohoto množství bylo použito cca 300 g čerstvých rajčat), bazalka, rozmarýn (bylinky v různém poměru). Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do +25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován, Vyrobeno v ČR. Podíl pevné složky cca 40%.

Doplňkové parametry

Kategorie: Trvanlivé
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.