Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Brusinkové čatní – 190 g

Náš příběh
129 Kč / ks 112,17 Kč bez DPH 67,89 Kč / 100 g
Skladem

Ručně vyráběné brusinkové čatní. Kouzlo této sladkokyselé omáčky je v její úžasnosti pro svou zemitou chuť, prolíná se v ní výborná chuť s nádhernou barvou.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Kam sáhnete, když vás opravdu honí mlsná? Tahle dobrota by neměla chybět v žádném špajzu ani spíži. Když dostanete chuť, stačí natáhnout ruku a hned máte lepší náladu. Tak se neodbývejte a vybavte své oblíbené místečko tím nejlepším trvanlivým zbožím, co do něj můžete uložit.

Proč vám zachutná BRUSINKOVÉ ČATNÍ:

- Kouzlo této sladkokyselé omáčky je v její úžasnosti pro svou zemitou chuť, prolíná se v ní výborná chuť s nádhernou barvou

- Brusinové čatní je vhodné pro doplnění zvěřiny nebo hovězího, ale je také výborné k paštikám nebo sýrům.

- Použít ho lze i k palačinkám a lívancům

- Je zcela přírodní bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO.

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

 

Složení: brusinky min. 63%, třtinový cukr max. 29%, cibule bílá, vinný ocet červený, citronová 100% šťáva, zázvor, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření. 

Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Maximální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku.

Hmotnost 190 g.

Výrobek je šetrně pasterován.

Vyrobeno v ČR.

Výrobce:

Hradecké delikatesy s.r.o. 

IČ:02583259 

Kalendova 879, 500 04 Hradec Králové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.