Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Sušená pečeně krájená 100g

Náš příběh
Značka: Maso Kazda
115 Kč / ks 95,04 Kč bez DPH
Skladem

Voňavý, uzrálý pršut se přímo rozplývá na jazyku! Je krájený na tenké plátky, takže s ním můžete pohodlně ozdobit třeba chlebíčky. Bohatou chuť si ale určitě vychutnáte i jen tak, bez ničeho. Opravdová specialita pro všechny milovníky masových lahůdek.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Nic naplat, domácí je domácí. A my jsme rádi, že jste si s chutí vybrali. Chcete jen tak mlsat, nebo sháníte plnohodnou večeři a něco k čerstvému chlebu? Jste tu správně, ale musíme vás varovat. Všechny naše farmářské výrobky jsou tak dobré, že v lednici ani spíži před vaší rodinkou nebudou v bezpečí.

Proč vám zachutná SUŠENÁ PEČENĚ KRÁJENÁ:

  • Voňavý, uzrálý pršut se přímo rozplývá na jazyku
  • Jedná se o opravdovou specialitu pro všechny milovníky masových lahůdek
  • Je krájený na tenké plátky, takže s ním můžete pohodlně ozdobit třeba chlebíčky
  • Řezníci pečlivě vybrali pečeni, kterou nechali uzrát v suchých a tmavých místnostech, aby získala výraznou chuť a jedinečné aroma

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.


Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa: vepřové maso - kotleta bez kosti, jedlá sůl, E250
konzervant, E316 antioxidant, směs koření.

Skladovat do 20 °C

Bez lepku.

Výživové hodnoty na 100g výrobku:
Energie (kJ/kcal) 530/126
Tuky (g) 3,8
Z toho nasycené MK (g) 0,9
Sacharidy (g) 0
Z toho cukry (g) 0
Bílkoviny (g) 22,8
Sůl (g) 4,1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.