Pesto z rukoly s pistáciemi 100g
Jak to u nás chodí?
Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům
Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme
Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Související produkty
Detailní popis produktu
Kam sáhnete, když vás opravdu honí mlsná? Tahle dobrota by neměla chybět v žádném špajzu ani spíži. Když dostanete chuť, stačí natáhnout ruku a hned máte lepší náladu. Tak se neodbývejte a vybavte své oblíbené místečko tím nejlepším trvanlivým zbožím, co do něj můžete uložit.
Proč vám zachutná RUKOLOVÉ PESTO S PISTÁCIEMI:
- Rukolové pesto je skvělé v těstovinách
- Najde také uplatnění s noky, grilovanou zeleninou, kuskusem, rýží, pohankou
- Skvěle se roztírá na rozpečenou bruschettu, kterou můžete různě ozdobit rajčaty, olivami, prosciuttem
- Moc dobré nejen pro vegetariány jsou např. cuketové, mrkvové tagliatelli s rukolovým pestem
S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.
Ručně a šetrně vyráběné rukolové pesto v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO a laktózy.
Alergeny : 8
Etiketa:
Rukolové pesto s pistáciemi – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Složení: rukola min. 26%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, pistácie min. 13%, umeocet, citronová 100% šťáva. Doba trvanlivosti je 12 měsíců. Před i po otevření skladujte do teploty 25°C mimo přímé slunce a do 14 dní spotřebovat. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku. Výrobek je šetrně pasterován. Může obsahovat zbytky skořápek!
Hmotnost 100 g.
Vyrobeno v ČR.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.