Libečkové pesto se sušenými rajčaty – 100 g
Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Související produkty
Detailní popis produktu
Kam sáhnete, když vás opravdu honí mlsná? Tahle dobrota by neměla chybět v žádném špajzu ani spíži. Když dostanete chuť, stačí natáhnout ruku a hned máte lepší náladu. Tak se neodbývejte a vybavte své oblíbené místečko tím nejlepším trvanlivým zbožím, co do něj můžete uložit.
Proč vám zachutná LIBEČKOVÉ PESTO SE SUŠENÝMI RAJČATY:
- Libečkové pesto v kombinaci se sušenými rajčaty San Marzano se může zdát poněkud nezvyklé, ale když jsme ho poprvé připravili, ihned nás oslovilo svou nezvyklou chutí
- Samozřejmě že musíte mít rádi libeček, který je velmi aromatický a v našich končinách nejvíce používaný především do polévek
- Málokdo asi ví, že se k nám dostal z oblasti Afgánistánu a Iránu
- V kombinaci s rajčaty San Marzano, je to výborný společník ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb - Kdo chce, může i klasicky do těstovin. Moc dobré je také třeba přimíchané do rýže, pohanky nebo luštěnin.
S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.
Je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, GMO a laktózy.
Složení: slunečnicový olej, olivový olej, sušená rajčata San Marzano min. 20%, čerstvý libeček min. 10%, česnek a mořská sůl. Výrobek je šetrně pasterován.
Doba trvanlivosti je 12 měsíců. Před otevřením skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce. Po otevření skladujte v lednici a do 14 dní spotřebujte. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.
Hmotnost 100 g
Vyrobeno v ČR.
Může obsahovat zbytky skořápek!
Výrobce:
Hradecké delikatesy s.r.o.
IČ:02583259
Kalendova 879, 500 04 Hradec Králové
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.