Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Lussk - Sůl na pečené kuře 70g

79 Kč / ks 112,86 Kč / 100 g
Skladem

Univerzální koření k přípravě luxusního a delikátního kuřete.

 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Využití koření
Pečené kuře je jak už název napovídá ideální směsí k přípravě toho nejdelikátnějšího kuřete. Je jedno, jestli budete kuře dělat v troubě nebe třeba klasicky postaru na ohništi. Použitím našeho koření kuře dokonale dochutíte a nemusíte přemýšlet, co byste jako koření ještě přihodili. Všechny složky koření pak ucítíte doslova v každém kousku kuřete!

 

Všechna naše koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.