Lussk - bylinková sůl 70g
Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Detailní popis produktu
Detailní popis produktu
Bylinková sůl má jemnou a příjemnou vůni. Své místo si najde u venkovního grilování, do omáček, polévek, ale také jako ideální dochucovadlo dresinků do salátů a pomazánek. Můžete jí použít také do vody při vaření brambor a rýže. Obsahuje : sůl (max. 80 %), kopřiva, petrželová nať, česnek, koriandr, libeček, bazalka
Využití koření |
Bylinková sůl je velmi oblíbeným univerzálním dochucovadlem, který se hodí takřka ke všemu. Využití bylinkové soli najdete od polévky přes zeleninu až po masa. Je výborná také na dochucování příloh a dipů. Díky své univerzálnosti s tímto kořením neuděláte chybu. |
Všechna koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.
Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.
Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:
- konzervuje potravinu
- násobí živiny
- vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik
Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.