Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Lussk - bylinková sůl 70g

59 Kč / ks 51,30 Kč bez DPH 59 Kč / 1 ks
Skladem

Bylinková sůl naprosto dokonalé a vyvážené chuti.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu

Bylinková sůl má jemnou a příjemnou vůni. Své místo si najde u venkovního grilování, do omáček, polévek, ale také jako ideální dochucovadlo dresinků do salátů a pomazánek. Můžete jí použít také do vody při vaření brambor a rýže. Obsahuje : sůl (max. 80 %), kopřiva, petrželová nať, česnek, koriandr, libeček, bazalka

Využití koření
Bylinková sůl je velmi oblíbeným univerzálním dochucovadlem, který se hodí takřka ke všemu. Využití bylinkové soli najdete od polévky přes zeleninu až po masa. Je výborná také na dochucování příloh a dipů. Díky své univerzálnosti s tímto kořením neuděláte chybu.

 

Všechna koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení