Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Hostětínský mošt Jablko Višeň Selský 0,75 l

Náš příběh
75 Kč / ks 65,22 Kč bez DPH
Skladem

Prožijte vášnivý okamžik s višní! Perla Zlínského kraje 2020.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Kdo by se žízně bál, když má na dosah takového parťáka. Pochutnejte si na skvělé chuti a naberte sílu do dalšího dne. Teď už máte jistotu, že vás sucho v ústech nikdy nepřepadne ze zálohy a naopak vy v pohodě zaženete žízeň a přitom si skvěle pochutnáte. Dopřejte nové zážitky celé rodině nebo při posezení kamarádům.

Proč vám zachutná HOSTĚTÍNSKÝ MOŠT JABLKO VIŠEŇ SELSKÝ:

  • Ve višni nenajdeme moc vitamínů, trochu B i C, ale zato je višeň studna minerálních a stopových látek, které si naše tělo nedokáže vytvořit samo
  • Obsahuje  především jód, vápník, železo, draslík, mangan i zinek - tyto látky nám pomáhají účinně detoxikovat organismus, skvěle čistí krev a alkalizují, višeň má také protirevmatické účinky
  • Pitím našeho moštu s višní si nejenom pochutnáte, ale také posílíte váš imunitní systém a odstraníte si škodlivé látky z těla
  • Mošt vyrábíme postupem, který zaručuje, že se v něm uchová co nejvíce vlastností čerstvě vylisované jablečné šťávy
  • Příznačný je rovněž sediment (jablečná vláknina) na dně láhve, který je znakem přírodního charakteru nápoje - Před otevřením protřepejte

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Složení:
Jablečný mošt - 70%, šťáva z višní - 30%.

Skladování:
Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.