Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Hostětínský mošt Jablko Hruška BIO 0,75 l

Náš příběh
75 Kč / ks 65,22 Kč bez DPH
Skladem

Hruškový mošt vyrobený z hrušek pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství. Tradiční a stále jedinečný nápoj.

Všechny mošty jsou nefiltrované, nepřibarvené, nepřislazené a neředěné.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Kdo by se žízně bál, když má na dosah takového parťáka. Pochutnejte si na skvělé chuti a naberte sílu do dalšího dne. Teď už máte jistotu, že vás sucho v ústech nikdy nepřepadne ze zálohy a naopak vy v pohodě zaženete žízeň a přitom si skvěle pochutnáte. Dopřejte nové zážitky celé rodině nebo při posezení kamarádům.

Proč vám zachutná HOSTĚTÍNSKÝ MOŠT JABLKO HRUŠKA BIO:

  • Hruška je plná vitamínů (C, E, B) a minerálů potřebné pro naše zdraví
  • Zároveň je dobrým zdrojem vlákniny a má velmi nízký obsah nasycených tuků, cholesterolu a sodíku
  • Mošt obsahuje látky, které příznivě ovlivňují činnost střev
  • Díky svému nízkému glykemickému indexu je vhodná i pro diabetiky
  • Mošt je vyráběn postupem, který vám zaručuje, že se v něm uchová co nejvíce vlastností čerstvě vylisované šťávy

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Příznačný je rovněž sediment (jablečná vláknina) na dně láhve, který je znakem přírodního charakteru nápoje. Před otevřením protřepejte.

Složeni:
Jablečný mošt - 70%, hrušková šťáva - 30%.

Skladování:
Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.