Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Hauskrecht 12° 0.75l sklo světlý ležák

Náš příběh
Značka: Hauskrecht
105 Kč –9 %
B12 packshot 2021 bottle
105 Kč –9 % 95 Kč / ks 12,67 Kč / 100 ml
Skladem

Toto pivo je vařeno bez následné filtrace a pasterizace. Díky výraznějšímu podílu neprokvašeného extraktu, který dodává pivu vyšší plnost a pivovarským kvasinkám, dodávajícím tělu tolik potřebné vitamíny a minerály, je Brněnská 12 hustá tak akorát.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Po pořádné práci, orosená odměna. Anebo odměna bez práce? To máte fuk. Bez zlatavého moku by to snad ani nešlo. A vidíme, že se vyznáte. Ať už vybíráte pro sebe nebo na pořádnou oslavu a v košíku vám přistane spousta lahví, od nás vám bude chutnat stejně jako ze sedmého schodu. Tak na zdraví!

Proč vám zachutná HAUSKRECHT 12° 0,75L :

- Toto pivo je vařeno bez následné filtrace a pasterizace

- Díky výraznějšímu podílu neprokvašeného extraktu, který dodává pivu vyšší plnost a pivovarským kvasinkám, dodávajícím tělu tolik potřebné vitamíny a minerály, je Brněnská 12 hustá tak akorát

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Složení: brněnská pitná voda, ječmené slady, chmel, chmelovéprodukty, pivovarské kvasnice 

Alergeny : 1

Typ piva:ležák plzeňského typu

Vůně:  příjemně chmelová

Chuťplná, sladově chmelová

Hořkost:střednívyšší  (28 EBC)

Barva:    sytě zlatavá  (16 EBC)

Kvašení:spodní

Stupňovistost:12 % extraktu původní mladiny

Alkohol: min. 5,0 % obj.

Servírovací teplota:​ 7 – 9 ºC

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.