Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Hauskrecht 11° 1 l pet světlý ležák

Náš příběh
Značka: Hauskrecht
95 Kč –6 %
PPHB packshot PET B11
95 Kč –6 % 89 Kč / ks 8,90 Kč / 100 ml
Skladem

Klasická jedenáctka vařená na dva rmuty, přidán žatecký chmel, a slad z domácích sladoven. Pivo kvasí sedm dní a následně dozrává až 4 týdny při teplotě 1 – 2 °C, čímž se chuťově zakulatí, získá ten správný buket a postupně se nasytí přírodním kysličníkem uhličitým. 

 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Po pořádné práci, orosená odměna. Anebo odměna bez práce? To máte fuk. Bez zlatavého moku by to snad ani nešlo. A vidíme, že se vyznáte. Ať už vybíráte pro sebe nebo na pořádnou oslavu a v košíku vám přistane spousta lahví, od nás vám bude chutnat stejně jako ze sedmého schodu. Tak na zdraví!

Proč vám zachutná HAUSKRECHT 11° 1L PET SVĚTLÝ LEŽÁK:

- Klasická jedenáctka vařená na dva rmuty, přidán žatecký chmel, a slad z domácích sladoven

- Pivo kvasí sedm dní a následně dozrává až 4 týdny při teplotě 1 – 2 °C, čímž se chuťově zakulatí, získá ten správný buket a postupně se nasytí přírodním kysličníkem uhličitým

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

 

Složení: brněnská pitná voda, ječmené slady, chmel, chmelovéprodukty, pivovarské kvasnice

Alergeny : 1 

 Typ piva:ležák plzeňského typu

Vůně: jemně chmelová

Chuť:sladově chmelová

Hořkost:střední  (25 EBC)

Barva:    zlatavá  (13 EBC)

Kvašení:spodní

Stupňovistost:11% extraktu původní mladiny

Alkohol: min. 4,5 % obj.

Servírovací teplota: 7 – 9 °C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.