Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Rilletový zvěřinový balíček

549 Kč / ks
Skladem
Obsah balení:

3 naše zvěřinové riltettes z jelena, divočáka a bažanta á 180 g.
Dárková krabice.

Trvanlivost min. 1 rok.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Rillettes s jelením masem: Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z jelena. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.

Složení: Maso z jelena 30 %, vepřové maso 30 %, vepřová kůže, vepřové sádlo, červené víno, sušená brusinka (brusinka, slunečnicový olej) sůl, pitná voda, bobkový list, jalovec, provensálské koření.

Rillettes s masem z divočáka: Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z divočáka. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.

 Složení: Maso z divočáka 30 %, vepřové maso 30 %, vepřová kůže, vepřové sádlo, červené víno, švestka, pitná voda, koření: bobkový list, jalovec, rozmarýn, sůl.

Rillettes s bažantím masem: 

Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z bažanta a kuřete. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.

 Složení: Maso z bažanta 30 %, kuřecí maso 30 %, husí sádlo, vepřová kůže, červené víno, rozinky (rozinka, rostliný olej) mandle loupané, sůl, pitná voda, bobkový list, rozmarýn, tymián, pepř.

 

Jak servírovat:
Rillettes servírujeme při pokojové teplotě na světlou bagetu, můžeme přidat brusinky. 

Trvanlivost:
1 rok

Skladování:
Do 25 °C

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárky a poukazy
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: