Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Zapečený tvarůžek na vepřové paštice 130g

Náš příběh
Značka: ViaDelicia
155 Kč / ks 119,23 Kč / 100 g
Skladem

Originální kombinace lahůdkové paštiky a Olomouckých tvarůžků. Dobře uzrálý tvarůžek položený na paštičku a zapečená přímo ve skleničce. V každé skleničce je skutečně jeden celý tvarůžek, který dodává výrobku nezaměnitelnou, typickou chuť. 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Nic naplat, domácí je domácí. A my jsme rádi, že jste si s chutí vybrali. Chcete jen tak mlsat, nebo sháníte plnohodnou večeři a něco k čerstvému chlebu? Jste tu správně, ale musíme vás varovat. Všechny naše farmářské výrobky jsou tak dobré, že v lednici ani spíži před vaší rodinkou nebudou v bezpečí.

Proč vám zachutná ZAPEČENÝ TVARŮŽEK VE VEPŘOVÉ PAŠTICE VIA DELICIA:

- Originální kombinace lahůdkové paštiky a Olomouckých tvarůžků

- Dobře uzrálý tvarůžek položený na paštičku a zapečená přímo ve skleničce

- V každé skleničce je skutečně jeden celý tvarůžek, který dodává výrobku nezaměnitelnou, typickou chuť

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Alergeny : 7

Složení: Vepřové maso 43% (podbradek a plec), cibule, uzené vepřové maso, vepřová játra, Olomoucký tvarůžek 1ks, 15% (tvaroh, jedlá sůl, mlékařské kultury, voda), paštikové koření, jedlá sůl

Hmotnost: 130 g

Bezlepkový výrobek

Alergeny: laktóza

Výživové údaje na 100 g výrobku:Energetická hodnota:1182kJ/285kcalTuky:25gz toho nasycené mastné kyseliny:4,2gSacharidy:1,5gz toho cukry:1,5gBílkoviny:14gSůl:1,3g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.