Pampeliškový sirup 500ml
Jak to u nás chodí?
Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům
Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme
Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Související produkty
Detailní popis produktu
Kdo by se žízně bál, když má na dosah takového parťáka. Pochutnejte si na skvělé chuti a naberte sílu do dalšího dne. Teď už máte jistotu, že vás sucho v ústech nikdy nepřepadne ze zálohy a naopak vy v pohodě zaženete žízeň a přitom si skvěle pochutnáte. Dopřejte nové zážitky celé rodině nebo při posezení kamarádům.
Proč vám zachutná PAMPELIŠKOVÝ SIRUP:
- Pampeliška lékařská má detoxikační účinky
- Je prospěšná pro činnost jater, žaludku a močových cest
S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.
Složení
Bylinný extrakt min. 55 % (pitná voda, květy smetánky lékařské - sbírány ručně v České republice), sacharóza, kyselina: kys. citronová.
Bez přidaných konzervantů, umělých sladidel, aromat, barviv a zahušťovadel.
Ošetřeno šetrnou pasterizací. Bez alergenů, bez lepku, bez laktózy, bez GMO.
Použití
K ředění vodou: pro přípravu šťáv řeďte vodou v poměru 1:10 (3 cl sirupu doplňte vodou do 0,3 dcl), užívejte po lžičkách děti 1 lžička (5 ml) 2-3 x denně, dospělí 1 lžíce (10 ml) 3-5 x denně, nebo přidávejte do čaje (cca 70 °C). Sirup je také vhodný pro přípravu moučníků a koktejlů.
Z důvodu vysokého obsahu bylinného výtažku doporučujeme těhotným a kojícím ženám užívání konzultovat s lékařem.
Skladování
Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bylinné sirupy a koncentráty |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.