Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Nakládaná ďábelská sýrová směs PIRI-PIRI 395 g

Novinka Chlazené❄️
169 Kč / ks 42,78 Kč / 100 g
Objednáno

Mix skvělých zrajících sýrů doplněný o portugalské chilli papričky Piri - Piri pro opravdové milovníky pikantního, navíc také křupavá smažená cibulka pro extra zážitek. Vyzkoušíte náš sýrový oheň?

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu

Mix skvělých zrajících sýrů doplněný o portugalské chilli papričky Piri - Piri pro opravdové milovníky pikantního, navíc také křupavá smažená cibulka pro extra zážitek. Vyzkoušíte náš sýrový oheň?

Složení: Směs sýrů v různých poměrech 41% (zrající sýr s bílou plísni na povrchu Hermelín (MLÉKO, SMETANA, jedlá sůl, MLÉČNE KULTURY, Penicillium candidum), zrající sýr Bláťácké zlato (MLÉKO, jedlá sůl, MLÉKAŘSKÉ KULTURY, rostlinná barva), sýr zrající pod mazem Pivní (MLÉKO, jedlá sůl, mlékárenské kultury), měkký zrající sýr Romadur (MLÉKO, jedlá sůl , MLÉKAŘSKÉ KULTURY, přírodní barvivo annatto), řepkový olej, cibule marinovaná 6% (cibule 90 %, pitná voda, kvasný ocet lihový, cukr, jedlá sůl, antioxidant: kyselina L-askorbová, konzervant: sorban draselný), cibule smažená (cibule suš.76%, rostlinný olej palmový, PŠENIČNÁ MOUKA), jedlá sůl),papričky Piri-Piri (sterilované piri piri papričky, pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná), paprika sterilovaná, chilli vločky, kořenící směs

Trvanlivost výrobku je 35 dní od data výroby a po otevření 5 dní. Skladujte v lednici do 5°C.

Energie: 1260 kj, 304 kcal; Tuky: 26 g, z toho nenasycené mastné kyseliny 11 g; Sacharidy 4 g, z toho cukry 2 g; bílkoviny: 14 g; Sůl 3 g

sklenice 425 ml, celková hmotnost obsahu 395 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nakládané sýry
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.