Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Lussk - česneková sůl 70g

59 Kč / ks 51,30 Kč bez DPH 59 Kč / 1 ks
Skladem

Česneková sůl nesmí chybět v žádné kuchyni.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu

Česnekovou sůl můžete používat v kuchyni  téměř všude, a to zejména pokud vaši strávníci milují česnek! Tato sůl je však jemnější než klasický čerstvý česnek, proto možná uspějete i tam, kde obvykle štiplavá nátura česneku vadí. Navíc.. existuje dneska v kuchyni něco zdravějšího než česnek? Obsahuje : Sůl max. 80 %, česnek

Využití koření
Česneková sůl má v kuchyni všestranné využití, což Vám umožní jakékoliv využití vás jen napadne. Česneková chuť je jemnější, takže ji můžete použít i při vaření pokrmů pro Vaše děti. Takový dip s česnekovou solí si jistě rychle oblíbí celá Vaše rodina.

 

Všechna koření jsou vyráběna naprosto ojedinělým způsobem - prochází totiž procesem FERMENTACE.

Čerstvá zelenina, ovoce a bylinky zrají v sudu bez přístupu vzduchu od jednoho do cca tří měsíců, podle druhu fermentovaných přísad. V sudu probíhá proces kvašení - tím se výrazně zintenzivní chuť, vůně a také barva potravin.

Čím je tedy fermentace prospěšná? Je to naprosto přirozený proces, který:

  • konzervuje potravinu
  • násobí živiny
  • vytváří prospěšné enzymy, vitamin B, omega 3 mastné kyseliny a další kmeny probiotik

Po procesu fermentace nastává proces sušení, které probíhá při pokojové teplotě od 20 do 30 stupňů -> nízká teplota sušení je potřebná k zachování kvality koření.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení