Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Nachmelena opice ležák 11%

109 Kč / ks 14,53 Kč / 100 ml
Skladem

Tradiční český ležák z pivovaru Nachmelená opice, spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Po pořádné práci, orosená odměna. Anebo odměna bez práce? To máte fuk. Bez zlatavého moku by to snad ani nešlo. A vidíme, že se vyznáte. Ať už vybíráte pro sebe nebo na pořádnou oslavu a v košíku vám přistane spousta lahví, od nás vám bude chutnat stejně jako ze sedmého schodu. Tak na zdraví!

Proč vám zachutná LEŽÁK 11% - NACHMELENÁ OPICE:

  • Tradiční český ležák z pivovaru Nachmelená opice, spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Složení: voda, obilné slady (plzeňský, bavorský), kvasnice, chmel (Premiant, Žatecký), alkohol 4,5 %

EPM: 11°

Barva: 12 EBC

Hořkost: 30 IBU

Nejlépe se hodí k vepřovému masu, tradiční české kuchyni.

Skladujte v chladu a temnu při teplotě 8 – 15°C. Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření ihned spotřebujete. Trvanlivost uvedena na obalu.

Pivo dostalo také několik ocenění, jako je například 2. místo v Degustace českých ležáku v Pivo, Bier & Ale 62/2016., Nejlepší nový světlý ležák roku 2016. 

Pivovar NACHMELENÁ OPICE s. r. o

Textilní 1154/1, Pod Cvilínem, 794 01 Krnov

Česká republika

IČO: 25857169

DIČ: CZ25857169

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.