Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Krůtopenci se sušenými rajčaty a rozmarýnem 2ks

Novinka Chlazené❄️
135 Kč / ks 34,18 Kč / 100 g
Objednáno

Naší Krůtopenci na kolečká krájení to je nový fenomén, krůťáčky ze 100% krůtího masa z rodinné farmy Rychvald v našem skvělém nálevu navíc dochucené sušenými rajčaty, snitkou rozmarýnu a uzenou paprikou ze Szegetu. 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Vyzkoušejte naše krůtopence, špekáčky ze 100% krůtího masa z rodinné farmy v našem skvělém nálevu navíc dochucené sušeným rajčetem, rozmarýnem a uzenou paprikou ze szegetu. O poznání zdravější varianta české klasiky, méně pálivé než naši utopenci. Krůtí maso ocení milovníci zdravé stravy jelikož ma jedny z nejlepších nutričních hodnot pro váše tělo a výrobek je díky nim téměř bez tuku.

Složení: 51% Krůtí špekáčky (Krůtí maso 95%, voda, dusitanová solící směs, konzervant E250, bramborový škrob, aroma, glukozový sirup, koření), nálev (pitná voda, kvasný ocet lihový, cukr, koření, jedlá sůl)), 13% čerstvá cibule, okurky sterilované(okurky, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření (HOŘČIČNÉ SEMENO)), sušená rajčata(sušená rajčata 54%, slunečnicový olej, vinný ocet, jedlá mořská sůl, kapary, česnek, bylinky a koření, regulátor kyselosti: kyselina citronová), paprika sterilovaná(červená paprika, pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, glukózový sirup), rozmarýn čerstvý

 

Trvanlivost výrobku je 45 dní od výroby a po otevření 7 dní. Skladujte v lednici do 5°C.

Energie: 620 kj, 144 kcal; Tuky: 2,5 g, z toho nenasycené mastné kyseliny 1,6 g; Sacharidy 6 g, z toho cukry 2 g; Bilkoviny: 19,2 g; Sůl 1,8 g

sklenice 425 ml, celková hmotnost obsahu 395 g, ALERGENY: 10

Doplňkové parametry

Kategorie: Novinky
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.