Jahoda - Křupavé ovoce
Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Detailní popis produktu
Lyofilizace je postup, kdy je plod vysušen mrazivým šokem.
Zde jsou některé benefity ovoce sušeného mrazem:
- Zachování živin. Lyofilizace uchovává většinu vitamínů, minerálů a antioxidantů obsažených v čerstvém ovoci.
- Dlouhá trvanlivost. Ovoce může být skladováno po delší dobu bez ztráty kvality nebo chuti. To je skvělé pro ty, kteří chtějí mít ovoce k dispozici po celý rok, i když zrovna není sezóna.
- Lepší chuť a textura než tradičně sušené ovoce. Pro uchování křupavosti jahod po otevření sáčku, doporučujeme použít potravinové svorky na sáčky, které omezí přístup vzdušné vlhkosti, a sáček uchovávat v temnu a chladu. Dobrým pomocníkem může být například lednice.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1359.0 kJ / 324.65 kcal |
Tuky | 3.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 53.0 g |
z toho cukry | 53.0 g |
Vláknina | 20.0 g |
Bílkoviny | 8.0 g |
Sůl | 0.01 g |
Složení
Směs mrazem sušeného ovoce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trvanlivé |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.