Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Hovězí žebra cca 500g

Náš příběh Chlazené❄️
165 Kč / ks 330 Kč / 1 kg
Skladem

Žebro se řadí k přednímu hovězímu masu a vykrajuje se z hrudní části pod plecí. Uplatní při přípravě silného hovězího vývaru. Při delší tepelné úpravě  lze podávat samostatně s hořčicí a křenem a kváskovým chlebem. 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Tady má někdo chuť na pořádné maso. A my jsme za to hrozně rádi. Hovězí od nás je totiž to nejlepší, jaké můžete sobě i svým blízkým dopřát. Pochází z farem, kde se chovem skotu zabývají už spoustu a spoustu let a za tu dobu naši farmáři nikdy neustoupili od prvotřídní kvality svých výrobků. Pochutnejte si i vy.

Proč vám zachutnají HOVĚZÍ ŽEBRA:

- Žebro se řadí k přednímu hovězímu masu a vykrajuje se z hrudní části pod plecí

- Uplatnění najde při přípravě silného hovězího vývaru

- Při delší tepelné úpravě  lze podávat samostatně s hořčicí a křenem a kváskovým chlebem

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

 

U produktu je uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni, vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu a je přirozená. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: min. 500 g
Skladování: 0-5 °C
Země původu: Česká republika
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 6 dnů
Vlastní chov: Ne
Vlastní porážka: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.