Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Ghí přepuštěné máslo 340ml BIO

235 Kč / ks 204,35 Kč bez DPH
Skladem

Ghí, neboli přepuštěné máslo je čistý máselný tuk, který chutná a voní jako máslo, ale má jiné vlastnosti. Má vysoký kouřový bod, tudíž se nepřepaluje a má dlouhou trvanlivost

BIO kvalitu sleduje kontrolní  a certifikační organizace Biokont. biokont.cz

BIO máslo pochází od krav chovaných v ekologickém režimu. Bližší informce např. zde http://www.chovzvirat.cz/clanek/677-ekologicky-chov-dojeneho-skotu/

chladit. Neobsahuje žádné mléčné bílkoviny. 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Výrobky mléčné, to je marné, jsou blahodárné a věčné. Znáte písničku? To stejné platí i o vaší volbě. Lokální farmářská kvalita vás okouzlí na první ochutnání tak, že už nebudete chtít nic jiného. Dopřejte si to nejlepší, vaši blízcí to ocení a prospějete tím i svému zdraví. Tak šup s tím do košíku.

Proč vám zachutná GHÍ PŘEPUŠTĚNÉ MÁSLO BIO:

  • Ghí, neboli přepuštěné máslo je čistý máselný tuk, který chutná a voní jako máslo, ale má jiné vlastnosti
  • Má vysoký kouřový bod, tudíž se nepřepaluje a má dlouhou trvanlivost 
  • BIO máslo pochází od krav chovaných v ekologickém režimu

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Parametry

Hmotnost: 0.520 kg
Obal: sklo
Trvanlivost: 12 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Složení: BIO bezvodý máselný tuk 99%
Energetická hodnota: 3677kJ/878,2kcal/ 100g
Výživové údaje na 100g: Tuky: 99% z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g Sacharidy: 0,4 g z toho cukry 0 Bílkoviny: 0,1g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení