Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Ghí přepuštěné máslo 340ml BIO

Náš příběh
269 Kč / ks 233,91 Kč bez DPH
Skladem

Ghí, neboli přepuštěné máslo je čistý máselný tuk, který chutná a voní jako máslo, ale má jiné vlastnosti. Má vysoký kouřový bod, tudíž se nepřepaluje a má dlouhou trvanlivost

BIO kvalitu sleduje kontrolní  a certifikační organizace Biokont. biokont.cz

BIO máslo pochází od krav chovaných v ekologickém režimu. Bližší informce např. zde http://www.chovzvirat.cz/clanek/677-ekologicky-chov-dojeneho-skotu/

chladit. Neobsahuje žádné mléčné bílkoviny. 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Výrobky mléčné, to je marné, jsou blahodárné a věčné. Znáte písničku? To stejné platí i o vaší volbě. Lokální farmářská kvalita vás okouzlí na první ochutnání tak, že už nebudete chtít nic jiného. Dopřejte si to nejlepší, vaši blízcí to ocení a prospějete tím i svému zdraví. Tak šup s tím do košíku.

Proč vám zachutná GHÍ PŘEPUŠTĚNÉ MÁSLO BIO:

  • Ghí, neboli přepuštěné máslo je čistý máselný tuk, který chutná a voní jako máslo, ale má jiné vlastnosti
  • Má vysoký kouřový bod, tudíž se nepřepaluje a má dlouhou trvanlivost 
  • BIO máslo pochází od krav chovaných v ekologickém režimu

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Parametry

Hmotnost: 0.520 kg
Obal: sklo
Trvanlivost: 12 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Složení: BIO bezvodý máselný tuk 99%
Energetická hodnota: 3677kJ/878,2kcal/ 100g
Výživové údaje na 100g: Tuky: 99% z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g Sacharidy: 0,4 g z toho cukry 0 Bílkoviny: 0,1g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.