Vepřový bůček bez kosti 1 kg

Rozvážíme pouze po Brně
142 Kč / ks 123,48 Kč bez DPH
Skladem

Správně jde o vepřový bok, který se táhne od krku až k pupku, nicméně podél přední nohy je bůček nejlepší.

Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg.

Do poznámky si zvolte úpravu masa - v celku, plátky nebo mleté.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud chcete bůček péct, je dobré využít středovou část i se žebry, na roládu se hodí spíš bůček vykoštěný. Je oblíbený také v asijské kuchyni, kde se obvykle zpracovává i s kůží, která je pokrájená a vypečená do křupava. Kromě zmíněné rolády či křupavých asijských plátků se hodí také na tučnější výpečky, na pečení, na škvaření do francouzského rilletes, škvarky jsou dobré do pomazánky či do bramborových knedlíků se zelím. S velkou oblibou se u nás také udí.

Trvanlivostdo data uvedeného na etiketě

Skladovánípři teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte

Dodavatel: MASOVÁ bedýnka s.r.o., Jar. Svobody 476/21, 664 47 Střelice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.