Vepřové zadní koleno bez kosti 1 kg

Rozvážíme pouze po Brně
109 Kč / ks 94,78 Kč bez DPH
Skladem

Ideální je ke dlouhému a pomalému pečení.

Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg

Do poznámky si zvolte úpravu masa - v celku, plátky nebo mleté.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Kůže při tepelné úpravě pěkně chrání maso, které je bohaté na kolagen a tím pádem velice šťavnaté, k ochucení stačí utřít česnek, sůl, trochu kmínu a výslednou směs vetřít do masa a do zářezů na kůži. Během pečení je třeba podlévat vypečenou šťávou a koleno otáčet. Na konci pečení dejte koleno pod gril a vypečte kůži pěkně do křupava. Koleno lze také snadno předvařit a v troubě pak jen dopéct, lze ho vykostit a získat tak šťavnaté kostky masa na guláš, do ovaru, na vrabce či k omáčkám – třeba na tradiční vepřové v mrkvi. Z kolene a případně i nožiček také snadno připravíte domácí sulc, neboť jsou bohatá na kolagen.

Trvanlivostdo data uvedeného na etiketě

Skladovánípři teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte

Dodavatel: MASOVÁ bedýnka s.r.o., Jar. Svobody 476/21, 664 47 Střelice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.