Vepřová krkovička bez kosti 1 kg

Rozvážíme pouze po Brně
197 Kč / ks 171,30 Kč bez DPH
Skladem

Nachází se za krkem a pokračuje k zadním žebrům, kde plynule přechází do kotlety. Proto je zadní část krkovice poměrně dost libová (tuto část můžete také použít na segedínský guláš).

Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Váhu masa uvádějte po 1 kg

Do poznámky si zvolte úpravu masa - v celku, plátky nebo mleté

Detailní informace

Detailní popis produktu

Díky mramorování ("pavučinky" tuku ovlivňující chuť, šťavnatost, křehkost) se výborně hodí k marinování na steaky nebo na špízy ke grilování, protože se nevysuší. Klasikou je pak třeba Živáňská pečeně. Další chutnou přípravou je také pečení vcelku v troubě, ideálně třeba i s pikantní bylinkovou nádivkou, masovou fáší nebo klobásou ve středu.  Znalci připravují z krkovice také šťavnaté řízky.

Trvanlivostdo data uvedeného na etiketě

Skladovánípři teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte

Dodavatel: MASOVÁ bedýnka s.r.o., Jar. Svobody 476/21, 664 47 Střelice

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.