Pořádně ve sklenici Trhaný Vepřík 350 g
Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám
Související produkty
Detailní popis produktu
Na přípravu trhaného vepříka vybíráme pouze vysoké plecko a malý a velký oříšek z kýty. Proč? Tyto partie se nám osvědčily jako ty nejlepší! Aby mělo maso „tu správnou“ strukturu, pomalu ho dusíme 7 hodin. Nesmí nic ztratit na své lahodné chuti. Konzumovat jej můžete na dva způsoby. Mezi našimi zákazníky vznikly dva tábory. Jedni jsou zastánci úpravy za tepla, druzí jedině za studena. A je už jen na vás, která varianta vás více osloví.
O značce
Spojení rodinných řemesl, řezničina vč. obchodu s masem + kuchařina, dalo za vznik Pořádně ve sklenici. Značce, která vám přinese tak trochu jiný zážitek z jídla. Jejich kouzlem jsou tradice, umění mistrů řezníků a kuchářskými postupy sahající až do prvním republiky.
Výrobce
Zdeněk Absolon s.r.o., Ke Trati 560, Bystřice 25752
Skladujte při teplotě do 10°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.