Tradiční štiplavá měkká, 270 g
Detailní popis produktu
Tradiční štiplavá klobása je papriková, pálivá tak akorát. Vyrobena dle starých slovenských receptur, maso je krájené ručně, má na nákroji hrubší mozaiku, střívko je přírodní, nemusí se loupat. Je vyuzena studeným kouřem a připravena ke konzumaci v takto měkké verzi. Můžete krájet na prkénku, výborná je ohřátá ve vodě, opečená na grilu či v pekáčku v troubě. Po rozkrojení se nerozpadá, můžete opékat i venku nad ohněm. Na Slovensku je nedílnou součástí vánoční kapustnice. Hodí se i k dosušení, stačí klobásku zavěsit do vzdušného prostoru a vydrží Vám libovolně dlouho, po dosušení konzumovat jen za studena.
Složení: vepřové maso 70%, hovězí maso 22%, jedlá sůl, koření, česnek, pitná voda, konzervační látka E250, E300
Alergeny: bez alergenů
Trvanlivost: 20 dnů
Skladování: od 2°C do 20°C při max. vzdušné vlhkosti 80%, nejlépe zavěsit do prostoru
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny |
---|---|
Hmotnost: | 0.27 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.