Srnčí hřbet sous vide v ořechovce, zázvorová cibuláda, 230-250g

Rozvážíme pouze po Brně
206 Kč / ks 179,13 Kč bez DPH
Skladem
Položka byla vyprodána…

Jemné srnčí maso doporučujeme jako jednu z hlavních ingrediencí pro přípravu jakéhokoliv typu risotta. Nevybalený srnčí hřbet předehřejeme, nevaříme v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně maso opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu 90 vteřin z obou stran. Maso nakrájíme na plátky široké 2 cm a servírujeme na krémovém risottu. Vychutnáváme s naší baroque cibuládou obohacenou o lehce štiplavý zázvor.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tepelně neopracovaný masný výrobek určený pro tepelnou úpravu.

Použití: Jemné srnčí maso doporučujeme jako jednu z hlavních ingrediencí pro přípravu jakéhokoliv typu risotta. Nevybalený srnčí hřbet předehřejeme, nevaříme v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně maso opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu 90 vteřin z obou stran. Maso nakrájíme na plátky široké 2 cm a servírujeme na krémovém risottu. Vychutnáváme s naší baroque cibuládou obohacenou o lehce štiplavý zázvor.

 

Složení: srnčí hřbet (82-83%), cibule (12-13%), zázvor >1%, třtinový cukr, olej, přepuštěné máslo, ořechovka Žufánek (macerát z nezralých ořechů (byliny, cukr)), balsamikový ocet, sůl, pepř, koření.

 

Alergeny: siřičitany

Skladování: v chladu 0-4 °C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.