Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Pikantní zeleninový salát 370g. Trvanlivost do 23.10.2023

Akce Náš příběh
Značka: Lázničkovo
79 Kč –50 %
1234efcff0329baddad95c3b9c045842
79 Kč –50 % 39 Kč / ks 10,54 Kč / 100 g
Skladem

Sterilovaná zelenina dělená vícedruhová ve sladkokyselém nálevu s cukrem, pikantní.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Vydrží vám pěkně dlouho, ale na to bychom nesázeli. Po všech našich trvanlivých potravinách se totiž v domácnostech jen zapráší a my se tomu ani nedivíme. Nabízíme vám totiž jen ty nejkvalitnější a nejchutnější produkty, které si zamiluje celá rodina. Zásobte se i vy, ať máte vše dobré pěkně po ruce.

Proč vám zachutná PIKANTNÍ ZELENINOVÝ SALÁT:

- Sterilovaná zelenina dělená vícedruhová ve sladkokyselém nálevu s cukrem, pikantní

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Alergeny : 9, 12

Hmotnost obsahu: 340 g

Hmotnost pevného podílu: 185 g

 Složení: Pitná voda, mrkev, celer, okurka, cibule (obsahuje siřičitany), hrášek, paprika, květák, ocet kvasný, cukr, paprika Jalapeño, sůl jedlá, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 200 kJ/47 kcal; tuky 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g; sacharidy: 10,1 g; z toho cukry: 8,3 g; bílkoviny: 1,2 g; sůl: 0,9 g;

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Skladujte při teplotě od 2°C do 27°C.

Po otevření uchovejte v chladu a urychleně spotřebujte.

Země původu: Česká republika

Výrobce: Český supermarket s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno

IČ0: 07138776

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.