Natural Symbiotic Cocofir - 250 ml

84 Kč / ks 73,04 Kč bez DPH
Skladem

Fermentovaný dále zrající výrobek z mladého kokosu, s vysokou koncentrací probiotických kultur. Osvěžující, kyselý a energizující. Keefir je středně kyselý a příjemně voní. Působí jako pohlazení po jazyku i ve střevech. Nejlépe chutná, necháte-li ho pár hodin před konzumací (přes noc) v pokojové teplotě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Keefir je rostlinná alternativa kefíru vyrobená pouze z mladého kokosu, probiotik a vody. Nic víc. V mladém kokosu je ideální prostředí pro množení přátelských probiotických kultur. Díky přírodním vlastnostem mladého kokosu má lahodnou a krémovou chuť. Neobsahuje žádné živočišné složky ani laktózu. Snadno nahradí jedno jídlo.

Složení: Filtrovaná voda, bio kokosová dužina z mladého kokosu, bio panenská kokosová voda, probiotika.

Žádná z použitých surovin nebyla nijak tepelně ani tlakem upravená, a tak, stejně jako Yoguard Symbiotic kombinuje přirozeně se vyskytující enzymy a antioxidanty z mladého kokosu s 20 přidanými bakteriálními kulturami. Tyto kultury jsou převážně ze sady Superhuman, čili přirozeně lidské kmeny probiotik, které rády osidlují naše střeva a mohou pak mít pozitivní účinky na mnoho oblastí našeho života.

Obsahuje přes 300 miliard probiotických kultur v jednom litru, společně s prebiotickou vlákninou "galactomannan", která jim ve střevech poskytne optimální výživu. Doporučujeme konzumovat postupně, v množství vzrůstajícím ze 100 na 500 mililitrů dvakrát denně. 

V Keefiru najdete stovky miliard těchto přátelských probiotických kultur:

• Směs probiotik Superhuman (Lactobacillus rhamnosus, L. plantarum, L. casei subsp. casei, L. paracasei, L. gasseri,  L. helveticus,  L. sakei, L. salivarius a,  L. salivarius b, Lactococcus lactis subsp. lactis, Bifidobacterium longum, B. infantis, L. acidophilus,  B. lactis a,  B. bifidum, B. breve,  B. lactis b, Enterococcus faecium, L. brevis, L. fermentum, L. plantarum,  L. reuteri,  L. rhamnosus, L. rhamnosus GG,  Propionibacterium acidipropionici, Pediococcus acidilactici, Pediococcus pentosaceus, Streptococcus thermophilus

• Další probiotické a jogurtové kultury - Lactobacillus bulgaricus LB44, Bifidobacterium lactis HN019, Lactobacillus acidophilus NCFM, Streptococcus thermophilus

Skladuje se při teplotě od 1 do 5 °C. Trvanlivost je minimálně 14 dní od data dodání.

Wild & Coco s.r.o.
Těšnov 1163/5
Praha 1, 110 00

IČO: 02840740

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.