Vepřový bůček bez kosti 500 g

Nelze poslat
79 Kč / ks 68,70 Kč bez DPH
Skladem

Správně jde o vepřový bok, který se táhne od krku až k pupku, nicméně podél přední nohy je bůček nejlepší. Pokud chcete bůček péct, je dobré využít středovou část i se žebry, na roládu se hodí spíš bůček vykoštěný. Je oblíbený také v asijské kuchyni, kde se obvykle zpracovává i s kůží, která je pokrájená a vypečená do křupava. Kromě zmíněné rolády či křupavých asijských plátků se hodí také na tučnější výpečky, na pečení, na škvaření do francouzského rilletes, škvarky jsou dobré do pomazánky či do bramborových knedlíků se zelím. S velkou oblibou se u nás také udí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maso je čerstvě vakuováno. 

Dodavatel: Maso Bílovice s.r.o.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čerstvé vepřové
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.