Kančí steak sous vide z kýty, dip ze slaného rybízu a cibule, 230 - 250g

176 Kč / ks 153,04 Kč bez DPH
Skladem

Řemeslně správně zvládnutý steak z kýty a k tomu dip z černého rybízu a cibule ve vaší kuchyni snadno zaboduje u publika jedlíků. Jednoduchá příprava. Rádi kombinujeme s kaší na všechny způsoby. Pro přípravu ponechejte steak odpočinout 25 minut v pokojové teplotě. Následně grilujte nebo opečte na pánvi z obou stran do konzumní teploty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tepelně neopracovaný masný výrobek určený pro tepelnou úpravu.

 

Použití: Řemeslně správně zvládnutý steak z kýty a k tomu dip z černého rybízu a cibule ve vaší kuchyni snadno zaboduje u publika jedlíků. Jednoduchá příprava. Rádi kombinujeme s kaší na všechny způsoby. Pro přípravu ponechejte steak odpočinout 25 minut v pokojové teplotě. Následně grilujte nebo opečte na pánvi z obou stran do konzumní teploty.

 

Složení: kančí kýta Baroque maso (82-83 %), cibule (6-7 %), černý rybíz (6-7 %), třtinový cukr, olej, přepuštěné máslo, balzamikový ocet (obsahuje siřičitany), sůl, pepř, koření.

 

Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany

Skladování: v chladu 0-4 °C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.