Kančí steak sous vide z kýty, dip ze slaného rybízu a cibule, 230 - 250g
Detailní popis produktu
Tepelně neopracovaný masný výrobek určený pro tepelnou úpravu.
Použití: Řemeslně správně zvládnutý steak z kýty a k tomu dip z černého rybízu a cibule ve vaší kuchyni snadno zaboduje u publika jedlíků. Jednoduchá příprava. Rádi kombinujeme s kaší na všechny způsoby. Pro přípravu ponechejte steak odpočinout 25 minut v pokojové teplotě. Následně grilujte nebo opečte na pánvi z obou stran do konzumní teploty.
Složení: kančí kýta Baroque maso (82-83 %), cibule (6-7 %), černý rybíz (6-7 %), třtinový cukr, olej, přepuštěné máslo, balzamikový ocet (obsahuje siřičitany), sůl, pepř, koření.
Alergeny: 12 - Oxid siřičitý a siřičitany
Skladování: v chladu 0-4 °C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.