Jelení hřbet sous vide, švestkové čatní, 230-250g
Detailní popis produktu
Tepelně neopracovaný masný výrobek určený pro tepelnou úpravu.
Použití: Skvělý oběd během chvilky vykouzlíte díky pečlivě předpřipravenému sous-vide jelenímu hřbetu z našeho masa. Párujeme se švestkovým čatní z Gruntu Pardubice. Přílohu doplňte podle chuti a fantazie. Pro přípravu ponechejte steak odpočinout 25 minut v pokojové teplotě. Následně grilujte nebo opečte na pánvi z obou stran do konzumní teploty.
Složení: jelení hřbet Baroque maso (82-83 %), švestkové čatní z Gruntu Pardubice (17-18 % - švestky, třtinový cukr, červená cibule, citrónová šťáva, jablečný ocet, slunečnicový olej, česnek, zázvor, chilli, skořice, jedlá sůl, pepř).
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Skladování: v chladu 0-4 °C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.