Hovězí rump steak sous vide v meruňkovici, cibuláda, 230-250g
Detailní popis produktu
Tepelně neopracovaný masný výrobek určený pro tepelnou úpravu.
Použití: Hovězí rump steak, základ pro perfektní večeři. Nevybalený steak předehřejeme, nevaříme v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu 3 minut z obou stran pro dosažení stupně propečené medium (přibližně 56°C). Jako přílohu doporučujeme například restované bramborové klínky, které skvěle harmonizují s naší klasickou cibuládou.
Složení: hovězí květová špička (82 – 83 %), cibule (12 - 13 %), tymián, třtinový cukr, olej, přepuštěné máslo, meruňkovice, balzamikový ocet, sůl, pepř, koření.
Alergeny: siřičitany
Skladování: v chladu 0-4 °C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.