Hovězí rump steak sous vide v meruňkovici, cibuláda, 230-250g

Rozvážíme pouze po Brně
176 Kč / ks 153,04 Kč bez DPH
Skladem
Položka byla vyprodána…

Hovězí rump steak, základ pro perfektní večeři. Nevybalený steak předehřejeme, nevaříme v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu 3 minut z obou stran pro dosažení stupně propečené medium (přibližně 56°C). Jako přílohu doporučujeme například restované bramborové klínky, které skvěle harmonizují s naší klasickou cibuládou.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tepelně neopracovaný masný výrobek určený pro tepelnou úpravu.

Použití: Hovězí rump steak, základ pro perfektní večeři. Nevybalený steak předehřejeme, nevaříme v horké vodní lázni po dobu cca 10 minut. Následně opékáme na rozpálené pánvi s trochou oleje po dobu 3 minut z obou stran pro dosažení stupně propečené medium (přibližně 56°C). Jako přílohu doporučujeme například restované bramborové klínky, které skvěle harmonizují s naší klasickou cibuládou.

 

Složení: hovězí květová špička (82 – 83 %), cibule (12 - 13 %), tymián, třtinový cukr, olej, přepuštěné máslo, meruňkovice, balzamikový ocet, sůl, pepř, koření.

 

Alergeny: siřičitany

Skladování: v chladu 0-4 °C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.