Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Ghí přepuštěné máslo 220ml speciál skořice s vanilkou

169 Kč –24 %
Ghi prepustene maslo 220ml special skorice s vanilkou 5f6c43cb2d1f3
169 Kč –24 % 129 Kč / ks 112,17 Kč bez DPH
Skladem

Díky přidané skořici a vanilce je voňavé a hřejivé.

Používejte stejně jako čisté ghí s ohledem na jeho vlastnosti. Je ideální při přípravě lívanců, palačinek, waflí. Přidejte k rozdrceným sušenkám a použijte jako základ čískejku. Pokapejte ranní obilnou kaši. Nebo jablka při pečení štrůdlu.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Výrobky mléčné, to je marné, jsou blahodárné a věčné. Znáte písničku? To stejné platí i o vaší volbě. Lokální farmářská kvalita vás okouzlí na první ochutnání tak, že už nebudete chtít nic jiného. Dopřejte si to nejlepší, vaši blízcí to ocení a prospějete tím i svému zdraví. Tak šup s tím do košíku.

Proč vám zachutná GHÍ PŘEPUŠTĚNÉ MÁSLO SPECIÁL SE SKOŘICÍ A VANILKOU:

  • Díky přidané skořici a vanilce je máslo voňavé a hřejivé
  • Ghí se skořicí a vanilkou je ideální při přípravě lívanců, palačinek či waflí
  • Můžete přidat i k rozdrceným sušenkám a použijte to jako základ čískejku

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Parametry

Hmotnost: 0.345 kg
Obal: sklo
Trvanlivost: 7 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 3 měsíců
Složení: bezvodý máslený tuk min. 99%, skořice do 1%, vanilka do 1%
Energetická hodnota: 3677kJ/878,2kcal/ 100g
Výživové údaje na 100g: Tuky: 99% z toho nasycené mastné kyseliny: 70 g Sacharidy: 0,4 g z toho cukry 0 Bílkoviny: 0,1g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení