Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

Eliáš klobása, 120g

Náš příběh
Značka: Bognár Maso
69 Kč / pár 60 Kč bez DPH
Skladem

Klobása Eliáš je tmavočervené barvy se zrněním cca 4mm. Její lehce paprikovou chuť si každý zamiluje.



Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Koukáme, že máte chuť na nějakou tu domácí uzeninu. Dobře děláte. Naši farmáři jsou na ně totiž experti. Ukrojíte si kousek a hned se přenesete rovnou na venkov, kde si nikdo na nic nehraje a své řemeslo bere opravdu vážně. Kvalita je totiž jen jedna.

Proč vám zachutná ELIÁŠ KLOBÁSA:

  • Je jemně mletá
  • Plněná do přírodního střívka
  • Nemusí se loupat
  • Obsahuje papriku, není pálivá a voní po uzenině
  • Je vhodná spíše na krájení, než k ohřevu
  • Hodí se k sýru a vínku
  • Patří mezi nejoblíbenější klobásky

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

Složení: vepřové maso 63%, vepřová slanina, hovězí maso 12%, vepřové tukové tkanivo, jedlá sůl, koření, paprika sladká, paprika štiplavá, česnek, konzervační látka E250, antioxidant E316, přírodní barvivo E120

Alergeny: bez alergenů, bez náhražek

Trvanlivost: 30 dní

Skladování: od 2°C do 20°C při relativní vlhkosti 80% (nejlépe zavěšená v prostoru)

Uzenářské produkty nejsou vyrobeny pásovou výrobou. Veškeré uzeniny jsou vlastní produkce, proto se váha jednotlivých kusů může lišit. Abychom vám výrobek mohli nabídnout, je u něj uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží na tuto akci je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Uzeniny
Hmotnost: 0.19 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.