Čerstvé hovězí

7 položek celkem
166 1 hovezi falesna svickova z kyty byk
Nelze poslat
113,04 Kč bez DPH
130 Kč / ks

Jemný kus plece. Za své jméno vděčí podobnosti s pravou svíčkovou. Tento výjimečně lahodný kousek má delší vlákna, s dalším podobným kouskem (válečkem) se ale porovnat...

1155
274 hovezi flank steak byk(1)
Nelze poslat
173,04 Kč bez DPH
199 Kč / ks

Flank - tato na dlouhá vlákna bohatá část je ideální hlavně na pečení, avšak maso nejvyšší kvality přímo vybízí také ke grilování.FLANK STEAK je přibližně kilový kus masa,...

1167
262 hovezi kostky na gulas
Nelze poslat
65,22 Kč bez DPH
75 Kč / ks

Maso je připravené na přípravu guláše, ale lze jej také umlít a použít na karbanátky, masové kuličky či na burgery.

1149
139 hovezi kyta vrchni sal
Nelze poslat
104,35 Kč bez DPH
120 Kč / ks

Libový kus z vnitřní části zadní kýty má obvykle jemné tukové mramorování. Maso má "spořádanější" svalové vlákno než maso ze spodního šálu, proto je i měkčí...

1158
145 hovezi prava svickova byk
Nelze poslat
302,61 Kč bez DPH
348 Kč / ks

Pruh svaloviny pod páteří (roštěncem), jedná se o nejlahodnější, a tedy i nejdražší část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé...

1164
268 hovezi predni krk bez kosti byk
Nelze poslat
88,70 Kč bez DPH
102 Kč / ks

Krk má uplatně­ní v kuchyni jako maso lehce prorost­lé tukem s hrubšími svalovými vlákny a vysokým podílem vaziva, proto je určeno především na dušení a va­ření. Očištěná...

1152
265 hovezi rostena byk
Nelze poslat
125,22 Kč bez DPH
144 Kč / ks

Hovězí roštěná neboli roštěnec se nachází ve hřbetní oblasti a řadí se k hovězímu zadnímu. Dělí se na dvě části – vysoká roštěná se nachází v přední části řezu a nízká roštěná v...

1161