Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

BIO Tenderloin steak z pravé svíčkové 450-550 g

819 Kč / ks 712,17 Kč bez DPH
Skladem

Vyzrálý Tenderloin je menší hovězí steak z pravé svíčkové. Jde o výběrové, velmi jemné a chutné maso, čemuž také odpovídá cena. Tento kus masa je vhodný i na přípravu tatarského bifteku.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Tady má někdo chuť na pořádné maso. A my jsme za to hrozně rádi. Hovězí od nás je totiž to nejlepší, jaké můžete sobě i svým blízkým dopřát. Pochází z farem, kde se chovem skotu zabývají už spoustu a spoustu let a za tu dobu naši farmáři nikdy neustoupili od prvotřídní kvality svých výrobků. Pochutnejte si i vy.

Proč vám zachutná BIO TENDERLOIN STEAK Z PRAVÉ SVÍČKOVÉ:

- Vyzrálý Tenderloin je menší hovězí steak z pravé svíčkové

- Jde o výběrové, velmi jemné a chutné maso, čemuž také odpovídá cena

- Tento kus masa je vhodný i na přípravu tatarského bifteku

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

 U produktu je uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni, vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu a je přirozená. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 450 až 550 g/ 2ks
Skladování: 0-4 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 3 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.