Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

BIO Rump steak 280-350 g

Rozvážíme pouze po Brně Náš příběh
155 Kč / ks 134,78 Kč bez DPH
Skladem

Rump steak z květové svíčkové. Maso je libové, křehké, s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí. Na zvířeti ji můžete najít v horní části zadní kýty, v těsné blízkosti nízkého roštěnce. 

 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

 Tady má někdo chuť na pořádné maso. A my jsme za to hrozně rádi. Hovězí od nás je totiž to nejlepší, jaké můžete sobě i svým blízkým dopřát. Pochází z farem, kde se chovem skotu zabývají už spoustu a spoustu let a za tu dobu naši farmáři nikdy neustoupili od prvotřídní kvality svých výrobků. Pochutnejte si i vy.

Proč vám zachutná BIO RUMP STEAK:

  • Jedná se o rump steak z květové svíčkové

  • Maso je libové, křehké, s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí

  • Na zvířeti ji můžete najít v horní části zadní kýty, v těsné blízkosti nízkého roštěnce 

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

U produktu je uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni, vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu a je přirozená. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat

Hmotnost: 280 až 350 g
Skladování: do 4 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 3 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení