Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

BIO Rump steak 280-350 g

Rozvážíme pouze po Brně Náš příběh
169 Kč / ks 146,96 Kč bez DPH
Skladem

Rump steak z květové svíčkové. Maso je libové, křehké, s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí. Na zvířeti ji můžete najít v horní části zadní kýty, v těsné blízkosti nízkého roštěnce. 

 

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

 Tady má někdo chuť na pořádné maso. A my jsme za to hrozně rádi. Hovězí od nás je totiž to nejlepší, jaké můžete sobě i svým blízkým dopřát. Pochází z farem, kde se chovem skotu zabývají už spoustu a spoustu let a za tu dobu naši farmáři nikdy neustoupili od prvotřídní kvality svých výrobků. Pochutnejte si i vy.

Proč vám zachutná BIO RUMP STEAK:

  • Jedná se o rump steak z květové svíčkové

  • Maso je libové, křehké, s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí

  • Na zvířeti ji můžete najít v horní části zadní kýty, v těsné blízkosti nízkého roštěnce 

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

U produktu je uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni, vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu a je přirozená. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat

Hmotnost: 280 až 350 g
Skladování: do 4 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 3 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.