Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

BIO Hovězí pravá svíčková 450-550 g

Rozvážíme pouze po Brně Náš příběh
665 Kč / ks 578,26 Kč bez DPH
Skladem

Jedná se o nejlahodnější část hovězího. Maso ze svíčkové je křehké, jemné, vláknité a libové. Excelentní na minutky a přípravu tatarského bifteku.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

 Tady má někdo chuť na pořádné maso. A my jsme za to hrozně rádi. Hovězí od nás je totiž to nejlepší, jaké můžete sobě i svým blízkým dopřát. Pochází z farem, kde se chovem skotu zabývají už spoustu a spoustu let a za tu dobu naši farmáři nikdy neustoupili od prvotřídní kvality svých výrobků. Pochutnejte si i vy.

Proč vám zachutná BIO HOVĚZÍ PRAVÁ SVÍČKOVÁ:

  • Jedná se o nejlahodnější část hovězího
  • Maso ze svíčkové je křehké, jemné, vláknité a libové
  • Ideální na excelentní minutky a přípravu tatarského bifteku

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

U produktu je uvedené přibližné váhové rozpětí. Cena zboží je pevně daná a nepřepočítává se podle skutečné váhy.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni, vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu a je přirozená. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 450 až 550 g
Skladování: do 4 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 8 dnů
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.