Ty nejčerstvější potraviny od farmářů najdete na našem e-shopu! Tak dobrou chuť!

100% št'áva z rakytníku - 250 ml

Chlazené❄️
149 Kč / ks 59,60 Kč / 100 ml
Skladem

100% šťáva z BIO rakytníku — vybrané vlastnosti

  • má antibakteriální a protizánětlivé schopnosti
  • užívá se při nemocech plic, jater a kloubů
  • má vysoce regenerační účinky
  • obsahuje velké množství vitamínu C a další
  • 100% vylisovaná šťáva z Bio rakytníku z Vysočiny.

Detailní informace

Jak to u nás chodí?

Po tom co objednáte se rozjedeme k našim farmářům

Vaši čerstvou objednávku vyzvedneme

Poté ji zabalíme a s láskou odešleme k Vám

Detailní popis produktu

Kdo by se žízně bál, když má na dosah takového parťáka. Pochutnejte si na skvělé chuti a naberte sílu do dalšího dne. Teď už máte jistotu, že vás sucho v ústech nikdy nepřepadne ze zálohy a naopak vy v pohodě zaženete žízeň a přitom si skvěle pochutnáte. Dopřejte nové zážitky celé rodině nebo při posezení kamarádům.

Proč vám zachutná 100% ŠŤÁVA Z RAKYTNÍKU:

- 100% vylisovaná šťáva z Bio rakytníku z Vysočiny má antibakteriální a protizánětlivé schopnosti

- Nejčastěji se užívá při nemocech plic, jater a kloubů

- Má vysoce regenerační účinky a obsahuje velké množství vitamínu C a další

S jídlem a pitím roste chuť, to je známá věc. Proto se podívejte i na naše další potraviny od lokálních farmářů. Dovezeme vám je za 48 hodin až na váš stůl, takže perfektní oběd, večeři i větší oslavu budete mít zařízenou za pár kliknutí a úplně bez práce. A ta kvalita, tu si jednoduše zamilujete.

100% vylisovaná šťáva z BIO rakytníku (z Vysočiny). Objem 250 ml. Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován. Vyrobeno v ČR.

Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 30 dní. Minimální trvanlivost do: uvedena na etiketě. Výrobek je šetrně pasterován.

Vyrobeno v ČR.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.